Projecte CUEME

Què és el projecte CUEME?


Quins passos seguim?

Triem els logotips

Ara que ja som cooperativa, és important estar ben formats per tal de prendre les millors decisions. Així que, abans d’embrutar-nos les mans pel que fa a la creació dels nostres logos hem hagut de fer una formació perquè bon camí sempre és drecera. Aquí podeu comprovar les nostres elaboracions.

Codi d’identificació fiscal

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ens ha fet arribar en mà el nostre codi d’identificació com a cooperativa, cosa que indica que tot va per bon camí. Aquí us deixem una foto dels representants de la cooperativa Pas a Pas amb el codi d’ identificació.

Junts formem la cooperativa

Després de la confirmació per part del nostre ajuntament que som a efectes legals una cooperativa, hem considerat apropiat començar a emplenar les fitxes de socis i entregar l’aportació econòmica, prèviament, consensuada de manera assembleària.

Visitem la cooperativa La Fura

La visita a la cooperativa la Fura ha estat molt interessant, no només per visitar una cooperativa de manera física, també per tota la informació rebuda que ens ajudarà a millorar com a cooperativa.

Visitar la Fura ens feia molta il·lusió, el tracte ha sigut molt professional i ens han explicat des de la seva fundació fins al seu organigrama i com és el seu dia a dia.

 L’estudi de mercat tot un èxit de participació

Per tal de triar els productes que em d’elaborar hem hagut de fer un estudi de mercat. Per això, hem preparat una paradeta amb tots els prototips d’ambdós cooperatives. Llavors, els alumnes de 4t de primària (pròxims emprenedors) han contestat un qüestionari fent la tria dels prototips que comprarien i a quin preu ho farien.

Comencem a produir

Les cooperatives “Pas a pas” i “Igraf” han començat la producció amb entusiasme. Després de recollir els resultats de l’estudi de mercat els productes que estem elaborant són els següents: Espelmes de vidre i de guix, imants per enganxar a la nevera, capcetes, pots de sal, etc.

Taller de “marketing”

Tots sabem de la importància de saber vendre un producte, així que abans del dia de mercat al maig, em pensat que era bona idea fer un taller de “marketing” i conèixer les millors estratègies per convèncer al públic perquè compri els nostres productes el dia de la fira.

Ara podem dir que estem lo suficientment preparats per vendre els nostres productes.

Resultat d'imatges de projecte cueme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>