LES ENTRADES I LES SORTIDES, CADA VEGADA MILLOR!

Benvolgudes famílies,

Les entrades i les sortides de l’escola cada dia van millor. Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració.

La comissió de mobilitat de l’AMPA ha lluitat molt tots els anys per la seguretat al voltant de l’edifici escolar en les entrades i les sortides de l’alumnat i, juntament amb el centre Vila, l’Escola Vedruna Vilafranca i l’Ajuntament, van aconseguir que es posés la pilona al Carrer Puigmoltó. Ara la pilona ja puja i baixa en totes els horaris d’entrada i sortida i s’ha rebaixat molt el pas dels cotxes. La comunitat educativa està molt satisfeta d’aquesta nova millora i agraeix molt la feina feta.

El desitjable seria que no passés cap cotxe pel carrer en les franges horàries de 8.45 a 9.05 h, de 12.15 a 12.40 h, de 14.45 a 15.05 h i de 16.15 a 16.40 h per tal de poder garantir la màxima seguretat, però, respectant les ordenances municipals actuals, haurem d’aprendre a conviure amb el dret de pas dels cotxes que tenen el pàrquing al carrer del Carme. Tot i això, des de l’escola continuarem mantenint converses amb l’ajuntament i els policies locals i continuarem treballant per millorar aquest tema sensibilitzant els usuaris de l’aparcament, perquè mirin de respectar les franges horàries d’entrada i de sortida de l’escola, i la comissió de mobilitat continuarà treballant per poder tenir el camí lliure de cotxes durant aquestes franges horàries.

Per altra banda també demanaríem a les famílies d’alumnat de Primària que, un cop els seus fills i filles hagin entrat al pati, no s’esperin al carrer mirant com es posen a la fila. Els nens i nenes un cop entren al pati de l’escola ja estan amb les seves mestres i els seus mestres i el conserge està a la porta per vigilar que ningú surti si no li toca sortir. No podem oblidar que estem en pandèmia i hem d’evitar les aglomeracions i també hem de mantenir les distàncies de seguretat amb les demés persones.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

L’equip directiu

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>