EN MOT VA A CASA DE L’ARIADNA

Després de les vacances de Setmana Santa el Mot va marxar cap a casa de l’Ariadna i no van parar de fer coses junts tots els dies. Van jugar a la caseta, van jugar a l’scalextric amb la mama de l’Ariadna, van passejar amb el cotxe i amb la bici, van agafar carxofes i moltes coses més, fins i tot van pujar a la moto gran amb el papa. Van estar tots els dies molt contents i emocionats, tant que no podien parar de fer coses fins que al final anaven a dormir plegats.

El divendres com l’Ariadna era la protagonista de la setmana van venir els seus pares a la classe de les farigoles i van portar un mòbil per a cada nen/a de la classe. Cadascú tenia un núvol amb el seu nom i el podia enganxar a la lluna que penjava del mòbil i després vam enganxar moltes estrelles platejades en els fils del mòbil. Vam tenir molta feina però al final va quedar preciós i ens va encantar! A la classe també tenim el nostre mòbil i està penjat en un racó de l’aula i queda molt bonic. Moltes gràcies!

El Mot ja té una família més que l’estima i esta molt content!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>