QUART FEM CUINETES

Aquest mes he pogut realitzar la sortida que teníem pendent del segon trimestre a Fundació Alícia, a Sant Fruitós de Bages, per realitzar un taller de cuinetes.

Un cop que finalitzat el projecte del segon trimestre, sobre el cos humà i alimentació saludable, vam voler fer de cuineres i de cuiners, així que vam posar fil a l’agulla i vam posar mans a la massa… Vam compartir amb les monitores del taller tots els nostres sabers sobre alimentació i el programa d’un menjar saludable, a través de com ha de ser un menjar equilibrat (programa del plat).

A continuació ens van distribuir en tres grups perquè cadascun d’ells havia de fer una part de l’àpat (entrant, principal i postres). D’inici, el primer plat a cuinar va ser un farcit de carabassó amb formatge crema; de plat entrant, una lasanya de verdures; i de tercer, unes cassoletes de fruita.

En acabar, ens vam rentar les mans i ens vam preparar per celebrar aquest gran festí amb els plats preparats. Tot i que no creiem que tinguessin bon gust, en ser gairebé totes fruites i verdures, hem de dir que va ser una gran sorpresa agradable i ens va agradar molt.

Per acabar, vam fer un volt pels voltants del bosc, observant l’entorn i vam aprofitar per iniciar el projecte del tercer trimestre compartint amb totes i tots el que sabíem sobre els ecosistemes, els recursos naturals i la sequera. Ens vam adonar que sabíem moltes coses.

Que bé que ens ho vam passar!!!! 🤗🤗🤗