Comissió de menjador

Aquí podreu estar informats de diferents qüestions que afecten el servei de menjador, les activitats que es duen a terme, els menús i notícies relacionades del sector.

Web VATUA L’OLLA | Menú CAN BESORA | INSTAGRAM Vatua l’olla

En aquest enllaç del web de Vatua l’olla trobareu els menús corresponents al mes actual.

Per comunicar les absències de menjador escriviu un whatsapp al 622.66.21.95.  Us demanem que NO truqueu ni deixeu missatges. Aquest telèfon és exclusiu per a incidències de gestió. No estarà operatiu durant l´hora del menjador. Atendrem els whatasapps. Per a dubtes administratius, recordar-vos que teniu el correu canbesora@vatualolla.cat

  • L´horari de venda de tiquets de menjador és de dilluns a divendres de 9 a 9:30h. Hi trobareu a l´Eva cada matí, i durant el mes d’octubre, els dijous de 9 a 10:30h. hi haurà la Laura de Vatua l´Olla per resoldre dubtes i incidències de gestió (pagaments, beques, etc..)
  • Al taulell de la porta principal trobareu penjada la informació amb els horaris, preus i menús.
  • Recordar-vos també a totes aquelles famílies que tingueu infants amb al·lèrgies que ens heu de fer arribar els informes mèdics i els plans de medicació en cas que sigui necessari, i que ens contacteu per revisar la medicació que teniu del curs passat  (canbesora@kampikipugui.org)
  • Per a qualsevol consulta a nivell pedagògic (dinàmiques, conflictes, neguits sobre l´alimentació en concret dels vostres fills/es…) podeu escriure un correu a canbesora@kampikipugui.org. En cas que desde l´espai del migdia us haguem de comunicar quelcom referent als vostres fills/filles, depenent de l´assumpte, us enviarem un correu o us farem una trucada.

 

Aquí podeu trobar els diferents documents relacionats amb el menjador de Can Besora:

Autorització administració de medicaments