L’AIGUA [P4]

AQUEST TRIMESTRE ESTEM INVESTIGANT I DESCOBRINT MOLTES COSES INTERESSANTS SOBRE L’AIGUA. ÉS UN PROJECTE MOLT ENGRESCADOR I MANIPULATIU, JA QUE ENS CONVERTIM EN CIENTÍFICS I CIENTÍFIQUES I REALITZEM UN MUNT D’EXPERIMENTS.
ENS HAN SORGIT MOLTS DUBTES I A POC A POC ELS ANIREM RESOLENT. ENS AJUDEU… Llegeix més»

Anem al Poble Espanyol [P5]

Els nens i nenes de P5 us recomanem que visiteu el Poble Espanyol.  Nosaltres hem anat d’excursió i hem estat descobrint pistes per trobar el Drac dels 7 caps,  hem jugat a uns tobogans altíssims, hem vist uns videos sobre les festes tradicionals del… Llegeix més»

LA PRIMAVERA! [P3]

HOLA FAMÍLIES!! TOT I QUE AQUESTS DIES ENCARA FACI FRESCA I PLUJA, LA PRIMAVERA JA FA UN TEMPS QUE ÉS AQUÍ! HEM DESCOBERT MOLTES COSES I HEM ESTAT TREBALLANT I JUGANT EN RELACIÓ A AQUESTA ESTACIÓ DE L’ANY! HEM DECORAT ELS VIDRES DE LA CLASSE… Llegeix més»

DESCOBRIM LA MOTRICITAT FINA [P3]

HOLA FAMÍLIES!! AQUESTES ÚLTIMES SETMANES HEM ESTAT JUGANT AMB DIFERENTS PROPOSTES PER TREBALLAR LA MOTRICITAT FINA. HEM ENFILAT PISTONS, HEM AGAFAT POMPONS AMB PINCES PER POSAR-LOS DINS D’OUERES, HEM FET CONSTRUCCIONS AMB GOTS, HEM COLAT ESCURADENTS DINS DE FORADETS PETITS… HEM HAGUT D’ESTAR MOLT CONCENTRATS… Llegeix més»

Del sílex al xip

El passat divendres vam anar al Museu d’Història de Catalunya, com a tancament del projecte d’aquests dos trimestres. Vam poder veure com ha anat evolucionant la tecnologia al llarg de la història i com, mirar enrere, ens ajuda a entendre el nostre present.
Després vam anar… Llegeix més»

DESCOBRIM MOLLET

Les nenes i els nens de segon hem realitzat una sortida amb el Museu Abelló visitant diferents monuments i espais de la nostra ciutat. Ens han explicat les diferències entre el Mollet d’abans i l’actual. Ha estat molt interessant!