Puré de carbassó

20160120_094824INGREDIENTS:

  • 4 carabassons petits
  • 1 ceba
  • 1 patata
  • 1 vas petit de llet
  • 4 formatgets
  • 1 raig oli d’oliva
  • 1 pessic de sal

Tallem la ceba i 20160120_105321la s’ofregim en una cassola fins trencar el color. Fem els carabassons i la patata a daus i ho afegim a la cassola juntament amb un pessic de sal. Ho deixem fer 2 minutets i tirem un got d’aigua fins a cobrir tot el que hi ha a la cassola.

Deixem bullir de 15 a 20 minuts, ho triturem tot i, afegim els 4 formatgets, la llet i el raig d’oli.

Ja el tenim llest per menjar! Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>