- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 150 gr. de xampinyons
- 100 gr. de pèsols
- 1/4 de branca de canyella
- 2 fulles de lloré
- 1/2 kg. de vedella en daus
- sal, pebre, oli, 2 dents d’alls, una mica de julivert i 1 culleradeta de maizena
En una cassola sofregim la ceba i quan estigui transparent afegim les pastanagues i els xampinyons. Ho deixem fregir tot junt. Un cop fregit hi posem gairebé mig litre d’aigua i portem a bullir.
Mentrestant, en una paella fregirem, solament una mica, els daus de vedella que prèviament haurem salpimentat. Quan hagi agafat color, ho afegirem al sofregit amb l’aigua que ja estarà bullint posant també el lloré i la canyella.
Quan farà mitja hora que bull tot, tirarem els pèsols i ho deixarem bullir fins comprovar que la vedella està tova.
Farem una picada amb els alls i julivert que afegirem a l’estofat i ho deixarem bullir tot cinc minuts més. Per acabar, afegirem la culleradeta de maizena per espessir la salsa, ho deixem reposar uns minuts i… a dinar! 🙂
La Deisi sempre cuina a part una altra cassola per tots els nens i nenes que tenen alguna intolerància o són celíacs.