Espaguetis a la Carbonara

Els espaguetis a la carbonara que fa la Deisi agraden molt a totes les nenes i nens 🙂 . deisi-espa

Avui ens ha explicat com els fa.

Ingredients:

  • 350 gr espaguetis ecològics
  • 2 cebes mitjanes
  • 100 gr cansalada fumada
  • 100 gr formatge ratllat
  • 150 ml crema de llet
  • Pebre i sal
  • 20 gr. mantega
  • Un rajolí d’oli

Elaboració:

En una cassola fregeix la ceba amb mantega i oli a foc lent fins que tot estigui transparent. En aquest punt hi afegeix la crema de llet i un pols de pebre i sal.

Al mateix temps, en una paella, fregeix el beicon tallat a tiretes i quan està daurat ho fica en la cassola amb la crema de llet.

Previament haurem bullit els espaguetis al dente i un cop escorreguts, també ho afegirem a la cassola amb la crema de llet i el beicon. Ho remena ben remenat i ara hi afegeix el formatge ratllat sense deixar de remenar, fins que el formatge s’ha desfet.

Aquí els teniu!

deisi-espaguetis

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>