Els espaguetis a la carbonara que fa la Deisi agraden molt a totes les nenes i nens 🙂 .
Avui ens ha explicat com els fa.
Ingredients:
- 350 gr espaguetis ecològics
- 2 cebes mitjanes
- 100 gr cansalada fumada
- 100 gr formatge ratllat
- 150 ml crema de llet
- Pebre i sal
- 20 gr. mantega
- Un rajolí d’oli
Elaboració:
En una cassola fregeix la ceba amb mantega i oli a foc lent fins que tot estigui transparent. En aquest punt hi afegeix la crema de llet i un pols de pebre i sal.
Al mateix temps, en una paella, fregeix el beicon tallat a tiretes i quan està daurat ho fica en la cassola amb la crema de llet.
Previament haurem bullit els espaguetis al dente i un cop escorreguts, també ho afegirem a la cassola amb la crema de llet i el beicon. Ho remena ben remenat i ara hi afegeix el formatge ratllat sense deixar de remenar, fins que el formatge s’ha desfet.
Aquí els teniu!
quina bona pinta