TRANSFORMACIÓ D’ALIMENTS

En el taller de transformació d’aliments vam aprofitar tot el que obtenim dels animals de granja i de l’hort.
Per exemple, de la llet en vàrem fer mantega, utilitzant una màquina que treia la nata per un cantó i per l’altre, la llet. Després havíem de batre aquesta nata fins que quedés espessa i acabar de treure-li l’aigua xafant-la amb una forquilla. La vam podem provar amb una galeta. Estava molt bona!
Amb carn de pollastre vam fer mandonguilles i amb carn de vedella, hamburgueses. Ens ho vam menjar en els diferents àpats de l’estada.
Les amanides també les vam preparar en aquest taller. Vam rentar els enciams, els tomàquets, el pebrot… i ho vam tallar a bocinets.
El carbassó, l’albergínia i la pastanaga que vam ficar d’ingredients a les pizzes també els vam tallar en aquest taller.




























Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>