TARDA DE PLOGGING A CICLE MITJÀ

La tarda del 27 de març, mestres i alumnes de Cicle Mitjà hem fet una caminada pels voltants de l’escola, observant el nostre entorn més proper, la floració dels conreus i la riba del riu Segre. Al mateix temps hem aprofitat per fer una recollida de plàstics que la gent deixa de manera irresponsable. De fet, sense saber-ho, hem practicat el PLOGGING, que és un tipus de sortides actives a la natura que es combinen amb la recollida de brossa del medi natural. El terme PLOGGING prové de les paraules “jogging” i plocka upp, que en suec significa recollir.
Finalment hem recollit 8 bosses grans d’escombraries que majoritàriament era plàstic. L’activitat s’emmarca dins la Setmana de la Primavera que s’ha celebrat a l’escola i també dins el projecte “Les tres erres” que hem treballat a 3r durant el segon trimestre i que fa referència a un treball globalitzat sobre les ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), concretament al número 15 que té per objectiu protegir, restaurar i promoure l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres, gestionar els boscos de manera sostenible, combatre la desertificació del sòl, i aturar la pèrdua de la biodiversitat.


1 comentari

  1. Núria Santiveri

    Molt bona proposta… A veure si aconseguim que la canalla faci de palanca de canvi i es conscienciï de la importància de tenir cura del nostre planeta! Ànims!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>