Taller d’arqueologia Cicle Mitjà

Durant aquesta setmana els nens i nenes de Cicle Mitjà hem participat en el Taller d’Arqueologia que ens han impartit des de l’Arxiu Arqueològic de Lleida.
En primer lloc ens van explicar com era la nostra ciutat a l’època romana, passejant virtualment pels diferents jaciments arqueològics que s’han anat estudiant des del museu. Vam poder veure les excavacions per mitjà de fotografies i ens vam imaginar tots aquests espais d’obra civil amb una animació 3D de la ciutat. Les termes, la fleca, el fòrum, cases particulars, la muralla, el carrer principal (decumanus maximus, el riu Sícoris, les entrades a la ciutat murallada…)
Després d’aquesta descoberta vam poder experimentar la feina que realitzen els arqueòlegs, excavant i classificant els objectes trobats.
L’activitat va ser molt enriquidora i ens va permetre aprendre que a l’Edat Antiga hi va haver una ciutat romana, Ilerda.


1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>