TROBANT EL RUMB…

L’alumnat de Cicle Mitjà, hem realitzat un Mini Projecte relacionat amb l’Orientació.

Una de les millors maneres d’aprendre és en i de la vida per tant hem començat treballant des de l’entorn proper: LA NOSTRA CLASSE, feta a escala i havent de situar els diversos elements que hi ha, haver de tenir en compte quins eren els punts de referència.  També vam haver de trobar unes lletres amagades en uns punts de referència situats en aquest plànol i composar una paraula oculta…

Una altra activitat va ser un ROAD BOOK. Calia interpretar el “full de ruta” i orientar-nos dins l’escola per trobar les fites que ens donarien la paraula secreta.

També hem treballat amb el plànol de Miralcamp. Abans però, calia saber utilitzar les coordenades, determinar un recorregut a fer i anomenar els diferents carrers pels que passàvem i per comprovar que realment ho havíem fet bé, vam sortir pels carrers de la vila.

Per consolidar l’orientació vam treballar amb les abelles programables, les BEE-BOTS. Havíem de donar-los-hi les ordres correctament perquè es desplacessin fent el recorregut que ens havíem proposat prèviament.

Clica sobre la imatge per veure’n les imatges.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>