ENSENYEM, APRENEM I COMPARTIM CIÈNCIA -6è-

Ja fa alguns cursos que els alumnes de l’institut de la Serra  i l’alumnat de 6è realitzem una trobada de ciència. Aquest cop no ho hem pogut ser de forma presencial, així que ho vam dur a terme a través de videoconferència. Primer, alguns alumnes de batxillerat acompanyats de la seva professora de Física i Química, Montse Solé, ens van explicar que eren els canvis físics i químics. Després ens van ensenyar alguns experiments relacionats amb aquest tema.  I finalment, ens vam proposar un repte. Aquest consistia en introduir un ou en un got amb vinagre i comprovar que passava. Així que en equips cooperatius ens vam posar a la feina.

Cliqueu a  l’enllaç per veure el nostre treball.

https://view.genial.ly/60b88d6b513d120daa12a531/presentation-presentacion-pop

 

2 comentaris

  1. Montse Solé

    Excel·lent treball científic!! Heu seguit el mètode científic en tots els seus apartats: plantejant les vostres hipòtesis, duent a terme l’experiència, obtenint els resultats i finalment elaborant les conclusions. En nom dels alumnes de 1r de Batxillerat de Química de l’INS La Serra dir-vos que heu superat amb ÈXIT el repte que us havien proposat. Enhorabona i a seguir investigant!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>