COMIAT 6è

Cada final de curs escolar té una activitat estrella que a tota la comunitat educativa ens emociona i ens fa tenir un batibull de sensacions, el comiat de l’alumnat de 6è.

Aquest curs, i degut a la situació actual, l’hem celebrat en dos dies. Ahir vam realitzar un acte d’entrega d’orles al Casal Cultural Josep Maria Solé i Sabaté amb l’acompanyament de les famílies de 6è, representants de l’Ajuntament i de l’AMPA i professorat.

Aquest matí, hem celebrat un comiat intern, on tot l’alumnat de l’escola ha ofert una actuació a l’alumnat de sisè, ells mateixos/es també han llegit un missatge i han ballat.

Ambdós dies han estat emocionants, entranyables. De ben segur perduraran en els records de tots i totes.

Si voleu veure les fotos cliqueu AQUÍ

6 comentaris

 1. Gemma Romà

  Com a pares dels alumnes de 6è estem emocionats amb les celebracions que es van fer de comiat en un any tan difícil. Es van sentir molt protagonistes i molt estimats. Trobarem a faltar l’escola i totes les persones que en formeu part. Un cop més gràcies per tant. I els alumnes, sou tots uns artistes!

 2. Elisenda Coll

  Gràcies per haver fet possible uns dies de comiat tan especials i emotius. Estem segurs que s’enduran el millor dels records.
  Gràcies al claustre de mestres per la vostra dedicació incansable.
  Felicitats per la feina feta.
  Bon estiu!

 3. M.ROSA COTS DALMAU

  Moltes gràcies a tot el profesorat, per aquest anys d’acompanyament en aquesta etapa que han acabat els nostres fills.
  Bon estiu a tothom!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>