BREAKOUT -6è-

El divendres de la setmana passada, els i les alumnes de 6è van passar una tarda espectacular, gaudint i aprenent aspectes curricular a través d’un joc de pistes anomenat Breakout. És un joc molt semblant a “scape room” en el qual  es preten  promoure la col.laboració i el treball en equip, desenvolupar el pensament crític i l’habilitat per a resoldre problemes, millorar la competència verbal, construir un pensament més deductiu… El joc consisteix en superar una sèrie de reptes educatius pensats per treballar activitats de diferents assignatures (català, castellà, anglès, medi natural i social, música…). Un cop superats aquests reptes tan curiosos i divertits s’obrien les caixes que permetien aconseguir el repte final.

A continuació us deixem dos vídeos, el primer va ser el vídeo introductori on es narra la història de la qual parteix el joc i el segon, és un recull d’imatges del dia del Breakout.

Cliqueu a les imatges i gaudiu com nosaltres dels moments viscuts!

 

Auca de la Castanyada

Blog de Gonzalo Abio - E/LE: El Escape Room educativo

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>