SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS 2017

Setmana Durant la setmana del 18 al 26 de novembre es celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, una vegada més l’escola i participa del 20 al 24 de novembre.

A fi d’eliminar residus pel que fa als esmorzars, els alumnes de 1r a 6è haurem de portar…:

Dilluns 20: esmorzar habitual  (recollirem els residus generats)

Dimarts 21: fruits secs i  fruita de temporada

Dimecres 22: entrepà d’embotit, confitura, crema de cacau…

Dijous 23: pa o pa de pessic amb xocolata

Divendres 24: es pot repetir l’esmorzar que més els hagi agradat dels tres dies anteriors. (tornarem a fer la recollida i compararem)

 

Utilitzem carmanyoles o embolcalls reciclables.

Beurem  aigua de la font a l’hora del pati  (els sucs o batuts  cal se’ls prenguin abans de venir a l’escola).

De P3 fins a 6è  reflexionarem sobre què podem fer per no generar tants residus.

Farem un recull en el blog natura.

Aquest any com a novetat, els alumnes de 5è participen  en la l’activitat:

Reutilitzem per donar de menjar als ocells”, la qual consisteix en fer menjadores d’ocells amb material reciclat.
GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ AMB L’ESCOLA

I AMB LA NATURA!

Setmana Europea Prevenció de Residus 17-18