Setmana Durant la setmana del 18 al 26 de novembre es celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, una vegada més l’escola i participa del 20 al 24 de novembre.
A fi d’eliminar residus pel que fa als esmorzars, els alumnes de 1r a 6è haurem de portar…:
Dilluns 20: esmorzar habitual (recollirem els residus generats)
Dimarts 21: fruits secs i fruita de temporada
Dimecres 22: entrepà d’embotit, confitura, crema de cacau…
Dijous 23: pa o pa de pessic amb xocolata
Divendres 24: es pot repetir l’esmorzar que més els hagi agradat dels tres dies anteriors. (tornarem a fer la recollida i compararem)
Utilitzem carmanyoles o embolcalls reciclables.
Beurem aigua de la font a l’hora del pati (els sucs o batuts cal se’ls prenguin abans de venir a l’escola).
De P3 fins a 6è reflexionarem sobre què podem fer per no generar tants residus.
Farem un recull en el blog natura.
Aquest any com a novetat, els alumnes de 5è participen en la l’activitat:
“Reutilitzem per donar de menjar als ocells”, la qual consisteix en fer menjadores d’ocells amb material reciclat.
GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ AMB L’ESCOLA
I AMB LA NATURA!
Comentaris recents