Al·lèrgies i intoleràncies al menjador

Aquest curs 2019-20, hem revisat i actualitzat el protocol d’actuació en al·lèrgies i intoleràncies al menjador. Per a nosaltres sempre ha estat i continua sent una prioritat i la nostra voluntat és extremar les precaucions per minimitzar riscos. A partir de setembre, hem introduït plats de colors per als infants amb al·lèrgies i intoleràncies.
Plats verds: dieta sense gluten. El menjar sense gluten, sortirà sempre de cuina amb els plats verds i serà l’educador/a qui anirà a recollir-los a cuina i servirà l’infant. El pa de la taula on hi ha un infant celíac el servirà l’educador/a.
Plats blaus: resta d’al·lèrgies, intoleràncies i dietes especials. Quan l’aliment és apte per a l’infant, tindrà a taula el plat blau buit i serà el primer a servir-se de la safata. Quan l’aliment és adaptat a l’infant, l’educador/a recollirà el plat blau a cuina. Els infants que tenen restricció de fruites, sempre tindran un plat de postres blau.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment,
Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

Protocol d’actuació cuina-monitoratge al·lèrgies menjador