Informació important sobre el menjador i l’acollida de matí

Inscripcions pel menjador i l’acollida de matí

Aquest curs 2021 – 2022 serà l’empresa Teno (Temps per l’Educació, la Nutrició i l’Oci) l’encarregada d’oferir el servei de menjador a l’escola Mas i Perera. Les famílies que encara no ho heu fet, cal que ompliu la fitxa d’inscripció per poder utilitzar el servei de menjador. 

El preu de l’àpat és de 6,25€ l’usuari o usuària fix (almenys 3 dies a la setmana) i 6,71€ l’esporàdic.

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb Teno al telèfon de l’oficina 93 327 84 00 o al mòbil d’administració 610 340 245. 

A l’escola, la coordinadora del menjador és la Quima Baena i la podeu trobar cada matí de 9 a 10h, al correu quimabaena@gmail.com i al telèfon 610 372 053.

Fitxa d’inscripció menjador

Acolllida de matí

També serà Teno qui gestioni el servei d’acollida de matí, en horari de 7:45 a 9h. Les famílies interessades ja us hi podeu apuntar.

El preu d’aquest servei serà de 39€ al mes per als usuaris o usuàries fixes (almenys 12 dies al mes) i 4€ al dia per als esporàdics.

Per tal de poder formalitzar la vostra inscripció, haureu d’emplenar les fitxes que us adjuntem i donar-li el primer dia de servei a la coordinadora. És molt important que estiguin correctament omplertes i signades.

Fitxa d’inscripció acollida matí

Acollida de tarda

Aquest curs l’AMPA continua oferint el servei d’acollida de tarda, de 16.30 a 18h. Els preus són els mateixos que els de l’acollida de matí: 39€ al mes per als fixes i 4€ al dia per als esporàdics. En aquest cas, la inscripció es pot gestionar a través de l’AMPA, al correu acollidatarda@escolamasiperera.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>