Activitats extraescolars

amparoquesblaves@hotmail.com o  652.21.42.83

Les activitats comencen el primer dia d’octubre i finalitzen l’últim dia del mes de maig.

L’horari de totes les activitats extraescolars és de 17 a 18h però, compten amb un servei d’acollida previ de dos quarts de quatre a cinc. Les monitores d’acollida recolliran els participants a la classe i els portaran al menjador perquè els nens i nenes puguin berenar i anar al lavabo abans de començar l’activitat triada amb els monitors especialistes.

Aquest curs l’AMPA de l’escola ofereix les següents  extraescolars. Actualment, estan en funcionament les activitats del “Tastaolletes” i la de “Cuina”.

TASTAOLLETES – INFANTIL (P3-P4-P5)    Activitat que combina diferents tallers de contes, llegendes,  teatre, psicomotricitat … per a què els més petits “tastin” jugant amb l’objectiu d’afavorir l’aprenentatge, estructurar l’esquema corporal i millorar la comunicació i la creativitat. (Dimarts i dijous)

CUINA –  (P4 a 6è)  Taller de cuina interactiu on els  nens i nenes s’iniciaran a veure la qualitat dels aliments i la seguretat a la cuina mentre descobreixen, observen, experimenten i per descomptat, tasten tot!!! (Dimecres)

IOGA PER A NENS – INFANTIL (P3-P4-P5) Activitat física i mental que, a través d’exercicis senzills, afavoreix la concentració, l’estabilitat emocional i ajuda a millorar la postura del cos.

ARTS MARCIALS – PRIMÀRIA (1r a 6è)  Programa basat en una primera presa de contacte de les arts marcials amb l’objectiu d’afavorir la socialització, la interrelació grupal i d’altres aspectes cognitius afectius i motrius a través de la disciplina de les diferents arts.

PATINATGE – PRIMÀRIA (1r a 6è) Activitat de sincronització i diversitat de moviments que té com a objectiu que, els nens i nenes assoleixin equilibri amb els patins, per tal d’augmentar la dificultat en la coordinació del cos.

DANSA – PRIMÀRIA (1r a 6è) Activitat que pretén iniciar els nens i nenes en la tècnica de la dansa a través de coreografies actuals de diferents estils amb l’objectiu d’estimular la creativitat, millorar la sensibilitat, el ritme i la coordinació.