Setmana de la Salut a parvulari

A parvulari seguim treballant en el programa de Salut Integral, per la importància que té educar en hàbits saludables en estes edats, i que les rutines i activitats que fem vagen esdevenint hàbits assolits que perduren en edats adultes. Si recordeu, vam publicar al novembre un article  per a explicar-vos esta acció educativa que estem portant a terme al cicle d’Educació Infantil.

Esta setmana passada, de l’1 al 5 d’abril, hem celebrat a P3, P4 i P5 la Setmana de la Salut, fent petites activitats diàries per fer-nos-en encara més conscients. Així, tots els matins, hem cantat i hem ballat la cançó de “Bon Dia” del grup Els Pets, i hem fet exercici físic corrent pel pati a primera hora, ans de començar amb les activitats a l’aula. Després del pati hem fet relaxament i a la tarda, en entrar hem dedicat un moment a adonar.nos de com estem, tot cantan la cancó “Hola, hola, digues com estàs”. I a les sortides, tant al matí com a la tarde, hem anat desfilant cap al pati tot cantant i ballant “El rock de la formiga”, del grup El Pot Petit.

Us deixem una mostra de fotos i vídeos d’esta setmana tan divertida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>