Premi SAMBORI

El Premi Sambori és l’únic premi de narrativa en català dirigit als centres educatius dels Països Catalans. Va dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Des del 2006, Òmnium Cultural organitza i impulsa el Premi Sambori Òmnium a Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord, tot coordinant-se amb la Fundació Sambori, que organitza aquest concurs des del 1998 al País Valencià. La participació, en aquest premi, ha anat en augment any rere any i en l’edició passada es va arribar a la participació total de 130.000 alumnes, una xifra que el converteix en el premi literari escolar amb més participació d’Europa.

La nostra escola  hi participa cada any. Aquest any, l’alumna Blanca Raga Martínez, de 4t, ha quedat tercera al premi Sambori a la categoría de Cicle Mitjà amb el seu treball “La nena generosa”. L’entrega del premi es va realizar el passat dissabte 6 d’abril a Horta de Sant Joan.

Ara tots els contes premiats participaran a la festa del Tinter de les LLetres Catalanes que s’organitza a Barcelona, aquesta festa agrupa tots els premis literaris d’autors d’entre 6 i 18 anys.

Blanca, moltes felicitats pel premi i ara a pel Tinter!

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>