SEGONA JORNADA DELS JJOO: RESISTÈNCIA

Hola a tothom!

Avui ha tocat la prova de resistència, els nens i nenes de cicle inicial han hagut de fer 2 voltes, els nens i nenes de cicle mitjà han tingut que fer-ne 4 i els nens i nenes de cicle superior n’han fet 5.

A la primera volta ha guanyat la Clara de 3r, a la segona volta ha guanyat el David de 3r després hem fet la tercera volta i ha guanyat el Victor de 4t. A la quarta volta ha guanyat l’Elias de 5è, a la cinquena volta ha guanyat el David de 5è, a la sisena volta ha guanyat el Jordi de 5è. Ara us explicarem com ha anat la cursa de 1r i de 2n. A la primera volta ha guanyat la Martina de 2n, a la segona volta ha guanyat el Josu de 2n i a la tercera volta ha guanyat  l’Arnau. Però el més important no són els resultats, si no que ens ho hem passat molt bé! La Tasnim, la Sach’a i l’Anton han fet fotografies de tot el què ha succeït! Us les adjuntem a continuació:

Us deixem amb el podcast fet per Nicola, Arush, Llibert i Diego!