ESCOLA ELS LLORERS

QUI SOM?

Una escola que empodera els seus alumnes per a ser ciutadans competents, crítics i creatius, amb capacitat d’esforç i amb ganes de transformar el món per millorar-lo.

Impulsem entorns d’aprenentatge adients per desenvolupar les competències clau per als ciutadans del segle XXI.  Oferim una educació de qualitat que afavoreixi la creativitat amb els nostres Projectes Artístics, tecnològics i metodològics.

Posem un especial èmfasi en l’educació emocional de l’infant a través de tutories individualitzades; creem un estret vincle amb els infants fent-los sentir capaços, estimats i respectats.

L’objectiu principal de l’educació és el de crear persones que siguin capaces de fer coses noves,
i no simplement de repetir el que altres generacions han fet.
Jean Piaget

 

 

CLOENDA DEL PROJECTE MUSICAL ARAART 2021

És un plaer presentar-vos el recull d’actuacions que s’han fet a Calàbria 66 com a cloenda del treball artístic fet dins el marc del projecte AraArt, projecte reconegut pel Departament d’Educació.

En primer lloc, des d’aquestes ratlles, volem felicitar els nois i noies per l’esforç, l’entusiasme, la valentia i la constància en aquest nou repte artístic que va més enllà de les parets de l’escola; també el nostre més sincer agraïment pel suport de l’Escola de músics i JPC, per la professionalitat de la Yolanda Mallofré i la Sara Vinyals, i de tots els mestres de l’escola que han acompanyat i vetllat aquesta fita.

Moltes felicitats a tots per aquest regal!!!!!

1r A

1r B

1r C

2n A

2n B

2n C

2n D

3r A

3r B

4t A

4t B

4t C

4t D

5è A

5è B

5è C

6è A

6è B

6è C

 

QUARTA JORNADA DELS JJOO: SALT DE LLARGADA

(Notícia escrita per Dea, Jorge i Elimar)

Hola, bon dia senyores i senyors, avui us explicarem una mica sobre la Salt de Llargada dels Jocs Olímpics dels Llorers.

Com el vam fer?

L’objectiu de salt de llargada es: Saltar la màxima distància possible i el guanyador és el que arribi més lluny. Després els alumnes de 5è, amb un metro per mesurar i un regle per saber on van aterrar, apuntaven el millor salt dels dos que feien els participants.

En aquesta competició vam realitzar el salt amb els peus junts i havent de caure amb els peus a terra.… Llegeix més»