Recursos

A continuació presentem una graella amb multitud de recursos de diferents temàtiques i destinats a diferents etapes educatives. Fent clic sobre la imatge de cada recurs sereu redirigits a la web del recurs.

Recurs (enllaç) Etapes Descripció
Educació primària Us permetrà practicar i consolidar de manera engrescadora les destreses matemàtiques
Infantil i primària Activitats de diferents àrees on podeu aprendre al vostre ritme.
Infantil i primària A la secció recursos de la web podeu trobar diferents activitats organitzades per matèries o temàtiques.
Primària (CS) La comissió Cangur de la SCM vol aportar un petit granet de sorra per oferir alguna activitat que pugui ajudar a nois i noies a passar una estona  buscant el gust a fer matemàtiques, de la millor manera possible: fent problemes
Infantil i primària Plataforma amb aplicacions mòbils (android i iOS) organitzades per edats i temàtiques. Les aplicacions són avaluades per docents.
Infantil i primària Recull de 80 propostes de Nati Bergadà per fer a casa.
Infantil i Primària (CI)

QUÈ PUC FER AQUESTS DIES A CASA? Vols tenir més idees per saber què fer aquests dies a casa? Des de JOCVIU us volem acompanyar i us proposem diverses activitats que podeu fer tota la família

Infantil i primària Piràmide de les tasques domèstiques. Pàgina del Departament de treball i afers socials en que podeu descarregar un document pdf amb les tasques que els infants i joves poden fer per col·laborar a casa en funció de l’edat. 
Infantil i Primària Volem comunicar que l’app amb jocs de lectura, que teníem penjada a les stores, a partir d’ara i mentre duri la situació d’emergència i el confinament dels infants la oferim de manera gratuïta per a que tothom que vulgui en pugui gaudir. 

Per iOS / Per Android

Infantil i primària Conte gratuït “La Rosa contra el virus”, un conte per explicar el Coronavirus i altres virus. Editorial Sentir
Infantil i Primària Grupo Planeta i Grup 62 posen en marxa la iniciativa gratuïta #KeepReadingEnCasa / #KeepReadingACasa on trobareu lectures d’alguns dels nostres títols i activitats amb els nostres autors per passar millor aquests dies que estem a casa degut al Covid-19.  Enllaç 1 / Enllaç 2
Primària, anglès Activitats d’anglès per tots els nivells amb autocorrecció.
Anglès, tots els nivells App d’exercicis per aprendre idiomes practicant una mica cada dia.
Primària Web d’autoaprenentatge de programació. Els alumnes de 5è l’han estat utilitzant, poden anar seguint cadascú al seu ritme.
Infantil i Primària Activitats de matemàtiques ben seqüenciades i organitzades. Per a aquells que no fan Innovamat.
Primària Jocs Arcade amb contingut matemàtic.
Infantil i Primària Amb la dificultat de poder realitzar activitat física al no poder sortir de casa, recomanem mantenir-se actius, i ballar és una bona manera de fer-ho. Es pot fer des d’aquest enllaç o qualsevol altre, amb les cançons preferides pels petits i els més grans.També es pot buscar directament a cercador de Youtube.
Primària Jocs educatius online per a Infantil i Primària organitzats per cursos i matèries.
Infantil i Primària Blog amb moltíssims recursos descarregables (llengua, matemàtiques, emocions, jocs, contes, llibres, creativitat…) per a diverses edats.
Infantil i Primària Recursos relacionats amb canals de TV educativa per Internet.
Infantil Marta345. Blog amb recursos destinats principalment a educació infantil. Principalment es poden trobar activitats relacionades amb matemàtiques, llengua i plàstica.
Infantil Maronadecolors és un blog amb material descarregable i amb moltíssims recursos i idees per a treballar diferents àmbits.
Infantil  Cicle Inicial És una col.lecció de jocs educatius, fitxes educatives, manualitats, 10 relats de comprensió oral i escrita, 29 unitats per aprendre a dibuixar, escriure les lletres i números. 
Infantil i  Primària Activitats i vídeos del programa sobre manualitats. 
Infantil i Primària És una pàgina web per a crear dibuixos de tota mena, que ofereix diversos tipus de llapis. 
Infantil És un compte d’una mestra d’infantil que ofereix diferents recursos matemàtics, lingüístics i contes. 
Infantil i Primària 30 activitats per infants de diferents edats per treballar les emocions, reconèixer-les, diferenciar-les i tenir un llenguatge emocional que els ajudin a entendre’s a ells mateixos i les puguin expressar de manera adient. 
Primària Informatiu pensat per a nens i nenes de 8 a 12 anys. S’emet en directe de dilluns a dijous a les 19’30 pel Super3. 

Conté seccions d’experiments i ciència, jocs, documentals informatius… 

Infantil i Primària És una web on podem trobar varietat d’experiments que podem fer amb els infants d’infantil o del primer cicle de Primària. Són experiments senzills amb coses que normalment tenim per casa (aigua, ous, oli, bicarbonat, vinagre, colorant o pintura, etc.).
Infantil i Primària Web on hi ha activitats per nens i nenes de 3 fins a 12 anys.
Infantil i Primària Biblioteca d’activitats interactives, en diversos idiomes, per a totes les edats i de tots els àmbits.
Infantil i Primària Per a crear contes i petites històries. Té l’opció d’inserir imatges, textos, fer dibuixos o bé escollir imatges predeterminades que ofereix la mateixa web.
Cicle mitjà i superior És un web de recursos matemàtics. Podeu trobar recursos per treballar el càlcul, els problemes, els jocs online i la geometria.
Infantil Un món ple de contes on els infants poden escoltar contes clàssics i moderns amb diferents tècniques plàstiques.
Infantil Les cançons de la Damaris Gelabert ens ajudaran a passar una estona aquests dies mentre aprenent i ballant els infants.
Primària Una pàgina web amb recursos i jocs per treballar vocabulari, gramàtica i pronunciació de la llengua anglesa.
Primària  Propostes per a fer experiments interessants de manera senzilla.
Infantil i Primària El programa Dinàmiks del club super3 trobareu experiments per poder fer aquests dies a casa amb els vostres fills i filles.
Primària Una pàgina web que recull problemes matemàtics de la vida quotidiana.
Primària Jocs i activitats online per treballar vocabulari, gramàtica i pronunciació mentre t’ho passes bé aprenent anglès.  
Infantil i Primària La Manduka del club super3 és un programa de cuina adreçat a tots els infants on expliquen receptes i coses sobre el menjar.
Primària Publicació dirigida tant a nens com a adults (pares i professors). La part dedicada als escolars consisteix en un quadern d’activitats pràctiques per ensenyar als nens la manera de pensar i de treballar de divuit artistes amb obres que formen part de la Col·lecció Telefònica.
Infantil i Primària Repositori obert amb idees i recursos per a famílies.
Infantil i Primària Pàgina web amb diferents recursos: jocs, vídeos, cançons, embarbussaments per aprendre anglès.
Infantil i Primària Pàgina de la BBC amb jocs, vídeos i diferents recursos per aprendre anglès de forma lúdica. També es poden trobar idees per fer manualitats.
Infantil i Primària Canal de Youtube amb moltes històries i cançons molt divertides per aprendre anglès. ( Els treballem normalment a classe amb els alumnes d’infantil i cicle inicial).
Infantil i Primària Web amb una pila d’activitats per fer a casa amb material rudimentari, experiments i manualitats creatives.
Infantil i Primària Pàgina web per treballar vocabulari, endevinalles i contes en anglès.
Infantil i Primària  Magnífica pàgina web amb molts recursos adaptats a tots els nivells. (Pertany a la editorial que els nostres alumnes treballen a classe).
Infantil i Primària Plataforma d’activitats amb múltiples nivells i matèries. Es tracta d’un recurs gratuït que requereix registrar-se. A més disposa d’app per Android i iOS. Existeix una app per als més petits anomenada Khan Academy Kids.
Infantil i cicle inicial App en castellà per treballar la lectura.
Infantil i Primària Web/app amb recursos visuals per treballar el llenguatge i la comunicació.
Infantil Cançó del cocodril de la Tamara Chubarosky, rimes amb moviment. 
Infantil Cançó El petit peixet de Trotinet
Infantil Recull de fitxes per treballar l’atenció, el conteig, la numeració, les simetries, figures geomètriques les seqüències, entre d’altres.
Infantil (P5) i cicle inicial Recull de 100 paraules per aprendre a escriure.
Primària Per elaborar mapes conceptuals i esquemes.
Infantil i Primària Llibreria d’activitats descarregables fetes per docents.
Primària Aprendre idiomes completant lletres de cançons.
Primària Joc de preguntes sobre el tema escollit, on han de triar una de les respostes que apareixen, com si es tractés d’un concurs.
Primària Unitats didàctiques gratuïtes i online sobre ciència. Algunes es poden fer en anglès.
Infantil i primària Joc per compondre cançons. Des de l’ordinador l’app és gratuita.
Música Infantil Conte musical relacionat amb els instruments musicals.
Infantil i primària Música i plàstica. Joc interactiu on ets un mag i tens un mestre que et va guiant a través de diverses activitats i jocs.
Infantil i primària Web amb activitats de diferents àrees separades per etapes i nivell.
Primària (CS) Activitats per treballar diferents aspectes de la llengua catalana.
Primària Web amb molts recursos classificats per nivells per a continuar treballant i aprenent la llengua anglesa de forma lúdica.
Primària i ESO Web de la coneguda National geographic pels més científics de la casa, al mateix temps que aprenen anglès.
Primària i ESO Canal de Youtube del National Geographic amb reportatges i documentals molt interessants pels nens en anglès.
Primària Web per practicar vocabulari i gramàtica en llengua anglesa.
Primària Web amb molts jocs divertits en llengua anglesa.
Infantil Blog d’una mestra amb material descarregable amb català i castellà.
Infantil i Primària Blog de recursos per reforçar les matemàtiques i la llengua. Material descarregable.
Infantil La Santitos cada dimecres a les 20.30h. explica un conte diferent per anar a dormir. A través d’instagram. @a_ritme_de_contes
Infantil i Primària Recursos educatius i creatius.
Infantil i Primària Apps, jocs i recursos educatius.