PROJECTE 2N: “ELS ANIMALS”

Hola famílies!

Aquest trimestre hem fet el projecte dels ani

mals i hem après un munt de coses. Tot va començar amb una carta misteriosa i secreta que ens va escriure el Centre de Biologia Animal de Catalunya, on ens deien que arran d’un eclipsi lunar misteriós, els animals no es comportaven com ho haurien de fer i s’havien oblidat d’on vivien.

Abans de començar la missió vam haver d’esbrinar què és un ésser viu i les seves funcions. Després d’això, la nostra missió ha estat descobrir els diferents hàbitats dels animals que existeixen i els animals que hi viuen. Cada grup cooperatiu ha treballat un hàbitat diferent.

A partir d’aquí, hem treballat els tipus d’animals segons el seu naixement, la seva alimentació, el seu cos i com es desplacen. Finalment, ens hem especialitzat en un animal i hem investigat totes les seves característiques per explicar-les als nostres companys i companyes. Se’ns oblidava contar-vos que hem fet unes maquetes súper boniques per representar el nostre hàbitat.

El Centre de Biologia Animal de Catalunya ens ha donat l’enhorabona i les gràcies pel treball que hem fet. Hem ajudat a tornar els animals als seus hàbitats! I per la tasca feta hem rebut un diploma.

En aquest enllaç podeu trobar les fotografies fent les maquetes i el resultat final.

Esperem que us agradi,

Alumnes de 2n.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>