PROJECTES 6è

Com ja sabeu, cada any treballem entorn una temàtica triada per tota la comunitat educativa. Ho fem en format projecte i la feina d’investigació i desenvolupament es concentra en dues setmanes intenses de treball cooperatiu.

Aquest curs, la temàtica que va sortir escollida va ser PERSONATGES FANTÀSTICS. A sisè, malgrat que estem separats en dos grups, vam apostar per seguir una línea de treball semblant, i fins i tot els nostres personatges tenien molt en comú. D’una banda, sisè B va decidir que volien treballar sobre els déus de l’Olimp. Amb tan sols unes hores de diferència, sisè A, inspirats per les aventures del Percy Jackson, van triar dir-se semidéus i semideesses i investigar una mica més sobre aquests èssers atrapats entre dos mons.

El resultat final, amb tot el seu procés de coneixements previs, de voler saber més, i d’esforç per sintetitzar tota la informació, va ser aquest:

SITES 6A

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>