Agència de viatges JUNTS PEL MÓN

ELS ENGRANATGES DE L’AGÈNCIA DE VIATGES JUNTS PEL MÓN JA ESTAN COMENÇANT A FUNCIONAR!!

Aprofitant que estem treballant la geografia física i política de l’estat espanyol, aquests darrers dies ja s’han creat diferents viatges arreu del seu territori:

• Els més propers a Sitges són: un viatge per Barcelona per conèixer la ciutat i les obres mestres de Gaudí; una passejada per Montserrat passant per Calafell o la visita de pobles i ciutats tan boniques com ara Tossa de Mar i Girona.

• Hi ha una oferta variada per a les Illes Balears, on depenent del paquet turístic que s’escolli es podran realitzar diferents activitats: Menorca- Mallorca- Eivissa- Formentera (vuit dies) o Eivissa – Menorca- Mallorca- Menorca (vuit dies).

• No podem deixar de banda les Illes Canàries, s’ofereix un recorregut de tres dies que engloba Lanzarote- Tenerife- La Palma.

• Si us agrada viatjar més cap al nord de la península, trobareu un viatge a Pamplona amb dues opcions turístiques.

• Si preferiu viatjar més cap al centre de la península, hi ha una gran oferta per Setmana Santa, de quatre dies, a Castella i Lleó (Valladolid- Palència- Àvila- Segòvia).

• Si busqueu calor, pel sud podreu gaudir d’un viatge de cinc dies a Almeria, amb diferents dates a escollir.

• I si sou molt fans del futbol us oferim un viatge de tres dies per Madrid- Galícia- Sevilla a on podreu gaudir d’un Barça-Madrid i d’un Sevilla-Barça, a més de la visita de l’estadi de La Corunya.

Continuarem creant més viatges en les pròximes setmanes!!

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>