CUINA INTERNACIONAL AL SANT JOAN

Hola amics, amigues i profes!  Els grups 13 i 14 som ja uns experts  a la cuina. Aprofitant l’assignatura de medi en la que estem treballant els continents, hem  cuinat diferent menjar d’arreu del món.

Cuina asiàtica

  • Fideus d’arròs amb verdures, pollastre i salsa de soja (China).
  • Sushi variat: uramaki, maki i nigiri (Japó)
  • Dorayaki (Japó)

Cuina africana

  • Briouats de pollastre, ceba i especies (Marroc)
  • Arròs amb llet de coco.
  • Cous-cous de pollastre, verdures , cigrons i prunes (Marroc i Argelia).
  • Melkert pastís de llet (Sud-Àfrica).

Estava tot deliciós!

Us  deixem unes imatges del taller.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>