Projecte Autoestima

Els i les alumnes de segon cicle hem fet un projecte sobre la autoestima i autoconcepte on hem parlat sobre diferents aspectes de nosaltres mateixos, positius i negatius. Hem fet diferents treballs: qüestionaris amb preguntes sobre com volem que sigui el nostre futur i quines coses canviariem en el present, dinàmiques de grup on veiem les coses positives dels altres i les nostres capacitats.

Hem parlat tambe de la exigencia que reben les dones a l’hora de vestirse per ser mes “guapa”  i perque els homes no rebem la mateixa exigencia i tambe que les noies s’esigeixen mes a si mateixes a l’hora de prepararse a causa de la pressio dels demes i que ens sentim que necesitem l’aprovacio dels altres per sentirnos be amb nosaltres mateixos.

Hem relacionat tot aquest tema i reflexiona’t sobre la imatge corporal per prevenir i aumentar l’autoestima i així evitar possibles trastorns alimentaris, com l’anorèxia i la bulímia.

Ha estat un projecte de parlar i fer petits debats en grup, hem vist molts vídeos per anar compaginant amb les xerrades i poc a poc hem anat canviant el nostre parer i aprenent coses noves.

Aquest projecte ens ha agradat perquè ens ha despertat consciència que és important estimar-se a si mateix i sentir-se segurs davant els altres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>