Auxiliar en Establiments Hotelers i Restauració
Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions bàsiques de preparació d’elaboracions culinàries i begudes senzilles, així com l’arranjament d’habitacions i zones comunes en allotjaments i bugaderia, assistint en els processos de servei i atenció al client.
Continguts
Mòduls de formació professional (entre 615 i 665 hores)
- Tècniques elementals de servei
- Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes
- Arranjament d’habitacions i zones comunes en allotjaments i bugaderia
- Projecte integrat
- Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
- Formació pràctica en empreses (mínim 180 hores)
Mòduls de formació general (entre 295 i 345 hores)
- Estratègies i eines de comunicació
- Entorn social i territorial
- Estratègies i eines matemàtiques
- Incorporació al món professional
Tutoria, seguiment i orientació personalitzada (40 hores)
Inclouen: Qualificació professional completa: HOT092_1: Operacions bàsiques de restaurant i bar
Visita el nostre canal de cuina per veure algunes de les feines que fem.