AEHR

Auxiliar en Establiments Hotelers i Restauració

Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions bàsiques de preparació d’elaboracions culinàries i begudes senzilles, així com l’arranjament d’habitacions i zones comunes en allotjaments i bugaderia, assistint en els processos de servei i atenció al client.

PFI AEHR

Continguts

Mòduls de formació professional (entre 615 i 665 hores)

  • Tècniques elementals de servei
  • Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes
  • Arranjament d’habitacions i zones comunes en allotjaments i bugaderia
  • Projecte integrat
  • Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
  • Formació pràctica en empreses (mínim 180 hores)

Mòduls de formació general (entre 295 i 345 hores)

  • Estratègies i eines de comunicació
  • Entorn social i territorial
  • Estratègies i eines matemàtiques
  • Incorporació al món professional

Tutoria, seguiment i orientació personalitzada (40 hores)

Inclouen: Qualificació professional completa: HOT092_1: Operacions bàsiques de restaurant i bar

MÉS INFORMACIÓ

Visita el nostre canal de cuina per veure algunes de les feines que fem.