Des del taller d’hostaleria ens hem animat a realitzar dinars en què ens trobem alumnes, mestres i monitors per passar un dia diferent i així d’aquesta forma els mateixos alumnes preparen el dinar i tots junts passem una estona divertida. Aquests moments són molt importants i per això es poden treballar els següents objectius:
OBJECTIUS MENTRE CUINEM:
- Desenvolupar l’autonomia personal i entrenar tasques de la vida adulta.
- Planificar les receptes: ingredients, estris necessaris, temps d’elaboració, pressupost…
- Desenvolupar destresa manual, l’orientació i estimació a l’hora d’elaborar, de tallar, pelar…
- Cooperar amb l’equip i implicar-se en les diferents fases del procés.
OBJECTIUS MENTRE DINEM:
- Fomentar una cultura de la pau i la no-violència, juntament amb els valors que fan possible preservar i enriquir la vida de totes les persones.
- Assegurar i garantir la participació, la implicació i el compromís de tota la comunitat.
- Ajudar cada alumne a relacionar-se amb si mateix, amb els altres i amb el món.
- Potenciar l’equitat i el respecte a la diversitat de l’alumnat en un marc de valors compartits.