Horaris i Activitats Recuperacions Setembre 2018

Activitats-Setembre

Al següent document teniu l’horari i les aules de les proves extraordinàries de setembre 2018:

Als següents documents us mostrem les activitats de recuperació que cal fer per les matèries que es tinguin suspeses i com s’avaluarà la prova extraordinària de setembre:

Llistat Llibres Curs 2018-2019

 

El llistat de llibres de text i de lectura per al curs 2018-2019 ja el teniu a la vostra disposició:

 Nivell Llibres de Text Llibres de Lectura
ESO Llibres de lectura d’ESO

Atenció: llista modificada 12/07/2018

Batxillerat Llibres de lectura de batxillerat

Us recordem que podeu comprar els llibres a través del programa de reutilització que facilita l’empresa Iddink per tal de poder aconseguir preus molt més econòmics.

IV Campus d’Estiu a l’Institut Vallès

El passat dilluns 25 de juny va començar el IV Campus d’Estiu a l’Institut Vallès organitzat per l’AEE de l’Institut. Durant 4 setmanes es realitzaran entrenaments i partits de Futbol Sala, Bàsquet, Ultimate, Tenis Taula, Voleibol i un cop a la setmana s’anirà a la piscina de Can Marcet. Aquest any també es realitzarà una sortida especial cada setmana. Excursions a Can Juliana, al FCBarcelona, Le five i a la Bassa de Sant Oleguer.

Com a novetat aquest any hi ha un grup que prioritzarà l’activitat de voleibol, i es mantenen els grups que prioritzen el futbol sala, tot i que cada dia es fan altres esports. També hi ha servei de menjador, de tarda i com a novetat, servei d’acollida a primera hora.

Encara queden places per la última setmana! T’animes a provar-ho?

Jornada Multitudinària d’Instituts TEI de Sabadell

Amb el lema ALL TEI MATES, dimecres passat va tenir lloc, a les instal·lacions esportives de l’Olímpia, una trobada de tots els alumnes de 3r d’ESO que enguany han estat tutors d’alumnes de 1r d’ESO dins del programa educatiu de Tutoria Entre Iguals (TEI). A la jornada hi havia inscrits més de 500 alumnes de sis Instituts de Sabadell que ja és el 2n curs que participen d’aquest programa. Els Instituts participants van ser Pau Vila, Escola Industrial, Jonqueres, Arraona, Ribot i Serra i Vallès.

Llegeix més»

B2 EOI Certificate

We are proud to announce that the following students have passed their B2 EOI certificate!

Pau Arrabal Gil
Alba Brossa Castellano
Oriol de Miguel Ribas
Ariadna Gàlvez Martínez
Eva García de Luna
Laura Machado Laurentini
Sofía Marañón Ayuso
Yaiza Peña Rodriguez
Pau Romero Pastor

Congratulations ladies and gentlemen!
Well done!

El Silenci de les Gaseles

Els alumnes de l’optativa de teatre de 3r d’ESO van representar davant dels seus companys i companyes i dels alumnes de 1r d’ESO l’obra que han estat assajant: El silenci de les gaseles.
L’obra, dirigida per la Júlia Lora, és una reflexió sobre l’assetjament i va ser molt ben acollida pel públic.

Felicitats a tot l’equip de l’optativa!

Col·laboració amb Eduardo Hurtado

Durant el mes de maig l’alumnat de 1r Batxillerat Artístic ha realitzat una col·laboració amb l’artista resident a l’Estruch Eduardo Hurtado. El resultat d’aquesta activitat ha sigut una performance presentada al teatre de l’Estruch que ha girat al voltant dels processos creatius i la capacitat de generar resultats. Eduardo Hurtado és un artista investigador, actualment director de Getxoarte. Està fent la seva tesi doctoral sobre els rituals dels processos d’instrucció corporal.

El Cantar de Mio Cid

Els alumnes de 2n d’ESO han fet aquesta activitat sobre el Cantar del Mio Cid a Castellà.

Títols Batxillerat i ESO

Poden venir a recollir el títol:

  • De batxillerat els alumnes que varen acabar els estudis postobligatoris a l’any 2015, 2016 o 2017. Cal passar per secretaria de 8.30h a 14.30h. Només han de passar aquells que varen pagar les taxes per obtenir-lo.
  • D’ESO els alumnes que varen acabar els estudis obligatoris a l’any 2015 o 2016. Cal passar per secretaria de 8.30h a 14.30h.

Festa Graduació 4t d’ESO

Ens complau convidar-vos a la festa de graduació de 4t d’ESO del proper dijous 14 de juny a les 18.00h al pati de l’Institut.

Sabem que finalitzar l’etapa d’ESO és un moment molt important pels vostres fills/es, per això volem celebrar-ho tots junts.

Simulacre PAU

Alumnes de 2n de Batxillerat fent un “simulacre de les PAU” el divendres dia 8 de juny a les 4 de la tarda precisament al mateix lloc o possiblement les faran i, en alguns casos, fins i tot a la mateixa aula (A24), a la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB de Sabadell.

Max Estrella visita l’Institut Vallès

Su vida fue un amargo extravío
de sueños, de libertad, de poesía.
Se conformó con la noche y con algún amigo:
el bueno de Bradomín, el gran poeta Darío.

Hoy queremos desde el Vallès
saludar al primer poeta de España,
que con su vida en forma de lamento
supo crear la belleza grotesca del esperpento.

ValleScènic presenta ESCAPEM!

ValleScènic presenta ESCAPEM! Es tracta d’un muntatge teatral escrit i produït íntegrament per l’alumnat de 4t d’ESO del centre que cursa les optatives d’Arts escèniques, Escenografia i Producció musical. Setze adolescents atrapats en un museu han de passar unes proves. Aconseguiran superar el repte? Llegeix més»

Beques per a l’Estudi de l’Anglès

Novament l’Ajuntament de Sabadell i 9 escoles d’idiomes de la ciutat, ofereixen 22 beques per a l’estudi de l’anglès fora del centre educatiu, durant dos cursos, adreçades a alumnes de 2n cicle d’ESO, batxillerat i cicles formatius. Les escoles d’idiomes que les fan possibles són: FIAC, Fun English School, HopinIM Idiomes, International House, Quality Languages, SI Idiomes,The English Avenue i What’s Up Sabadell. Totes ofereixen de forma altruista aquestes beques. Llegeix més»

I Jornada de la Motxilla Bioclimàtica

Aquest dimecres un grup d’alumnes de 4t d’ESO participarà a la I Jornada de Motxilla Bioclimàtica. En aquesta jornada, els alumnes presentaran els projectes que van realitzar amb els sensors de la Motxilla, juntament amb alumnes d’altres instituts del Vallès Occidental.

Festa Graduació 2n Batxillerat

Ens complau convidar-vos a la festa de graduació de 2n de batxillerat del proper dimecres 23 de maig a les 18.00h al pati de l’Institut.

Sabem que finalitzar l’etapa de batxillerat és un moment molt important pels vostres fills/es, per això volem celebrar-ho tots junts.

Hort

Els alumnes de 3r AO han creat i cultivat un hort a les instal·lacions de l’Institut. En aquestes fotos podeu veure com van anar evolucionant les plantes des dels primers dies fins el moment de collir-les.

Momificació

Els alumnes de 1r d’ESO hem estat treballant Egipte a socials i en aquest tema a part d’explicar històries d’Egipte. Hem representat una momificació seguint tots els passos i fent servir de mòmia a un alumne.

PROJECTE ARTÍSTIC: Reportatge Crític

A la nostra societat sembla haver una tendència a que ens donin les coses fetes, a que les assumim sense plantejar-nos si es poden fer d’una altra manera. Cal que eduquem als nostres joves per a que desenvolupin una mirada crítica i també constructiva. Després del visionat del documental Bowling for Columbine, en el que Michael Moore ens planteja el problema de les armes a EEUU, l’analitza en profunditat i en proposa accions per solucionar-lo, hem realitzat un reportatge crític seguint aquesta mateixa estructura. S’ha demanat als alumnes que triïn un tema que els preocupi, que el descriguin i que proposin accions per solucionar-lo.

  • Homeless:

Llegeix més»

Reflexió Lingüística Orientada a les PAU

Avui el professor de lingüística de la UAB, Ángel L. Gallego, i l’estudiant Sara Vidal han visitat el nostre Institut per fer una xerrada als estudiants de 2n de Batxillerat. Ha estat una interessant reflexió al voltant de l’estudi científic del llenguatge i una estimulant classe pràctica orientada a les PAU. Esperem que hagi estat profitosa.