Curs 2017-2018

 

14 Novembre
Activitat de cultura anglesa.

1r A i 2n A  BTX. 08:50 h – 09:35 h

1r B i 2n B BTX. 09:45 h – 10:30 h

22 Novembre
Setmana de la Ciència. Xerrada: “Antoni de Martí i Franquès, un científic del 1790”. Conferenciant: Juame Martell Gassó. Diplomat en Enginyeria Energètica, escriptor i articulista.
11:30 – 13:00 h. Sala d’actes.

Grups: 4t ESO B i 1r BTX B

19 Desembre
Taller d’autoprotecció i suport vital bàsic.

3r ESO

Durada: 3h


MANIFEST:

DEFENSEM LA PRESERVACIÓ DELS VALORS DEMOCRÀTICS CONVENÇUTS QUE LES LLIBERTATS INDIVIDUALS I COL·LECTIVES SÓN EL FONAMENT IRRENUNCIABLE D’UN MODEL DE CONVIVÈNCIA ON IMPERI LA DEMOCRÀCIA I LA LLIBERTAT.


 

Sortida d’acollida

El passat dos d’octubre vam celebrar la tradicional “sortida d’collida” (ESO i BTX) de l’institut. Aquesta activitat  té com a objectiu cohesionar l’alumnat i el professorat del centre i, especialment, facilitar la integració dels nouvinguts. Aquest any la sortida va ser al Canal Olímpic de… Llegeix més»

Aurora Bertrana, el virus de l’aventura

Aquest més d’octubre, al vestíbul del centre, tenim una petita i interessant exposició sobre la figura d’Aurora Bertrana i Salazar (Girona, 1892 – Berga, 1974): Aurora Bertrana, el virus de l’aventura.
Escriptora, músic, viatgera, periodista, política… La trajectòria d’Aurora Bertrana és una de les més obstinades,… Llegeix més»

Un nou curs, nous projectes

(Fotografia: Play | Merve Ozaslan)

Un nou curs i nous projectes per a l’Institut
En començar el nou curs ens plantegem la necessitat d’avaluar la programació del curs anterior i alhora incorporar les adequacions necessàries en els diferents àmbits d’actuació.
L’educació viu un procés de canvi i transformació… Llegeix més»

Minut de silenci


Amb el minut de silenci del dimecres 13 de setembre, volem manifestar el nostre dolor, consternació i solidaritat pels terribles fets esdevinguts el passat mes d’agost a Barcelona i Cambrils.
No podem començar un nou curs sense recordar  les víctimes,  i famílies, d’uns actes… Llegeix més»