Ens plau donar-vos la més cordial benvinguda a la pàgina web de l’escola municipal Pau Vila. Per aquest mitjà podreu accedir a les novetats i els fets més destacats de la nostra escola. Trobareu els esdeveniments, la realitat i les il·lusions de tots els que fem possible aquest projecte. El flux d’intercanvi informatiu pot ser molt enriquidor per a tots.

Abracadabra pota de cabra

Dins de les activitats del projecte Parets Municipi Lector, l’escola ,durant aquesta setmana, acull l’exposició Abracadabra pota de cabra. Una exposició que presenta una selecció de llibres, agrupats i presentats per temàtiques i centres d’interès, que parlen de la màgia, dels mags, dels bruixots i de les… Llegeix més»

Sortida a Granollers

El passat dimarts 13 de març els alumnes de 1r van fer una sortida a Granollers. Van visitar l’Adoberia i el taller de capgrossos i gegants Sarandaca.

L’antiga adoberia d’en Ginebreda i un important tram de la muralla medieval de Granollers formen un destacat conjunt arqueològic,… Llegeix més»

Sortida a Granollers

El passat dijous dia 8 els alumnes de 2n van fer una sortida a Granollers. Van visitar l’Adoberia i el taller de capgrossos i gegants Sarandaca.

L’antiga adoberia d’en Ginebreda i un important tram de la muralla medieval de Granollers formen un destacat conjunt arqueològic, eix… Llegeix més»

English theatre: Sherlock

La companyia Blue Mango ha representat pels alumnes de cicle superior l’obra de teatre Sherlock.

Sherlock, qui rep el nom del seu avantpassat Sherlock Holmes, té moltes ganes de demostrar les seves habilitats. El robatori de les Joies de la Corona de la Torre de Londres… Llegeix més»

Taller de ceràmica (2)

Els alumnes de 4t han acabat les classes del taller de ceràmica. El tema, aquest any, ha sigut la música. Durant les sessions de treball els alumnes han fet una recreació simbòlica en volum de músics i instruments. Aquí teniu una mostra de les seves… Llegeix més»

El Comte Arnau

Els alumnes de cicle superior han anat al teatre de Can Rajoler a veure l’espectacle El Comte Arnau de la Cia. Teatre de l’Aurora.
El Comte Arnau és un espectacle que explica una fascinant història plena d’aventures, amor i tradició: la llegenda més apassionant de la cultura catalana.… Llegeix més»

Testament del Rei Carnestoltes

El Rei Carnestoltes ha presidit el carnaval i ha representat l’ambient de disbauxa de la nostra escola. Avui, dimecres de cendra, ha sigut jutjat pel seu mal comportament i condemnat a mort. Després de llegir el testament, sempre impregnat de missatges per les classes i per a… Llegeix més»

Taller de ceràmica

La música és el tema triat, aquest curs 2017-18, en els tallers de ceràmica per a escolars que es porten a terme per novè any consecutiu. Els alumnes de 4t de primària dels centres educatius de la població participen en els tallers que coordinen la Sandra… Llegeix més»

Ball de disfresses

Aquest matí, per celebrar la festa del Carnestoltes, s’ha fet un ball de disfresses a l’escola. Prehistòrics, inques, romans, faraons egipcis, prínceps, bufons, reis, arquers, cavallers i modernistes de Gaudí han ballat i desfilat a la sala polivalent.Llegeix més»

Els alumnes de 5è fan un taller d’urbanisme

Els alumnes de 5è han fet un taller d’urbanisme i convivència ciutadana organitzat per l’Ajuntament de Parets del Vallès. Sota el nom Urbanins, el taller dóna a conèixer als nens i les nenes el concepte d’urbanisme, per què serveix i com fer-se conscients de la importància de… Llegeix més»