Ens plau donar-vos la més cordial benvinguda a la pàgina web de l’escola municipal Pau Vila. Per aquest mitjà podreu accedir a les novetats i els fets més destacats de la nostra escola. Trobareu els esdeveniments, la realitat i les il·lusions de tots els que fem possible aquest projecte. El flux d’intercanvi informatiu pot ser molt enriquidor per a tots.

Els alumnes de 3r participen en l’English Day

Un any més els alumnes de 3r de l’escola participen en el projecte de l’English Day organitzat pel servei educatiu i els especialistes d’anglès de diferents centres escolars de la zona. L’objectiu principal és millorar el nivell d’anglès dels nostres alumnes mitjançant activitats participatives i… Llegeix més»

Sortida de 2n a l’Espai Montseny (Viladrau)

El divendres 10 de novembre els alumnes de 2n van anar a l’Espai Montseny (Viladrau). Aquesta visita permet conèixer la història i les llegendes sobre el bandolerisme i la màgia, a través d’unes projeccions de gran format, hologrames i efectes molt suggerents i espectaculars.
Després els alumnes… Llegeix més»

Halloween: “trick or treat”

El passat dimarts 31 d’octubre els alumnes de l’escola van celebrar Halloween, una tradició típica de molts països de parla anglesa. Des de l’àrea d’anglès es va treballar aquesta festivitat i els nens i les nenes de 6è van preparar un túnel del terror. Els alumnes… Llegeix més»

Fem panellets!

Els nens i les nenes d’Educació Infantil han fet de pastissers aquesta castanyada. Amb l’ajuda d’algunes famílies, els alumnes han barrejant els ingredients, la patata bullida, el sucre i l’ametlla mòlta, i han fet una massa homogènia. Tot seguit, han fet boletes i les han… Llegeix més»

Castanyada 2017 (2)

Ahir, dimarts 31 d’octubre, es va celebrar la festa de la Castanyada a l’escola. Els alumnes d’Educació Infantil van cantar cançons relacionades amb la tardor i van engrescar a la resta de companys de Primària. Van arribar les castanyeres i vam mejar tots plegats les… Llegeix més»

Castanyada 2017

Els alumnes d’Educació Infantil  han preparat la festa de la castanyada. Enguany s’ha decorat l’escola amb motius de la tardor i el proper dimarts 31 d’octubre farem la festa a la pista de l’escola. Els alumnes més petits ens faran una cantada de cançons relacionades… Llegeix més»