Halloween Activities

Second graders are very happy with their colourful spider webs. They have made the most adorable spooky spiders you will ever see!  Third graders have made these haunted houses with spooky window creatures. BOO! Aren’t they amazing!? Finally, Fourth and Fifth graders are very proud… Llegeix més»

POLLS, POLLS, POLLS!

qqcomI amb la tardor arriben els polls a l’Escola Sant Jordi. Mireu aquest programa molt interessant que hem trobat al lloc web del programa QUÈQUICOM. Hi trobareu explicacions molt interessants, comentaris sobre els remeis casolans…

SORTIDA DE CICLE MITJÀ A L’AUDITORI DE SANT CUGAT: ALLEGRO VIVACE

En el seu afany de trobar un local abandonat on poder celebrar, juntament amb els seus collegues, una gran festa, una noia s’aventura dintre d’una mena de magatzem que ha estat tancat durant molts anys. Allà, de cop i volta, es troba amb un personatge curiós i teatral, el Vivace, que li explicarà que és l’encarregat de guardar el magatzem amb els tresors de l’òpera que conté.

La noia, molt afeccionada a la música i coneixedora de les noves tendències musicals (Techno, Trip-Hop, Ska, Progressive, etc.), manifesta al Vivace el seu desconeixement del món de l’òpera; un desconeixement similar al del Vivace de les noves tendències musicals. Vivace i la noia, però, tenen un denominador comú: la seva passió per la música.