ARTICLES DE LA CATEGORIA 6è

Us recordem que els articles referents als grups de 6è han estat arxivats. Si algú en necessita recuperar alguna informació heu d’avisar l’administrador del lloc web. D’altra banda si alguna família desitja eliminar contingut d’algun alumne/a que hagi deixat l’escola en altres cursos ho pot fer saber al correu de l’escola b7002181@xtec.cat.

 

 

 

 

 

Dinar de final de curs

Com cada any ens hem reunit per celebrar el final de curs a l’arbreda del pati. Gràcies a tots i a totes els que heu col·laborat aquest curs amb l’escola i a tota la Comunitat Educativa per fer que els projectes de l’escola puguin seguin endavant!

 

IMG_8692

PROJECTE INTERDISCIPLINARI

Aquesta és la setmana del Projecte Interdisciplinari. Ens trobareu a les classes feinejant amb els mapes, d’excursió als serveis del poble, visitant oficis, voltant per aquí i per allà, fent activitats esportives, una mica de tot.

Trobareu el resum de les nostres activitats a la columna dreta, clicant l’escut i escollint el cicle que voleu visualitzar!

Visita a a bibioteca de 4tA

Els alumnes de 4t A hem anat aquest matí a la biblioteca de Maçanet. La Tània ens ha preparat una gimcana per grups i ens ho hem passat d’allò més bé contestant i buscant informació per tota la biblioteca.