Retorn diners sortides anul·lades

Benvolgudes famílies,

Esperem que continueu tots bé, així com les vostres famílies i amistats.

Durant aquesta setmana del 20 al 24 d’abril procedirem al retorn dels diners de les sortides que s’han anul·lat:

  • CosmoCaixa de 3r de l’ESO. Import íntegre. 15 euros.

  • Saló de l’Ensenyament de 4t de l’ESO. Import íntegre. 18 euros.

  • Intercanvi amb França de 3r de l’ESO. 45 euros. Import parcial (de moment). Només podem tornar 45 euros perquè els altres 30 euros corresponen a la part de reserva d’allotjament i encara no ens l’han tornada.

Pel que fa al retorn dels diners del viatge de final de curs de 4t a Polònia, tan bon punt, des de l’agència, ens tornin els diners, us els farem arribar.

Us recordem que:

  • Algunes famílies encara no ens han fet arribar les dades bancàries.

  • Ens heu de fer arribar per e-mail a secretaria@inscollbato.cat les vostres dades bancàries (IBAN) mitjançant un certificat o document acreditatiu de la vostra titularitat (també serveix qualsevol rebut bancari on només cal que aparegui el número de compte i la titularitat).

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb nosaltres al correu del centre inscollbato@inscollbato.cat o per l’aplicació iEduca tokk app. Sisplau, per enviar les vostres dades bancàries NOMÉS utilitzeu el correu secretaria@inscollbato.cat

Atentament,

Jaume Vergés

Director de l’INS de Collbató

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>