TRÍPTIC GUANYADOR PROJECTE ANGLÈS 1rESO ‘A school like no other’

 

Futurs estudiants i famílies,
ja podeu descarregar-vos el tríptic guanyador del projecte d’anglès ‘A school like no other’ (1r d’ESO). Durant el segon trimestre, vam estar treballant en l’elaboració d’un document amb informació rellevant sobre el centre. L’alumnat va votar aquest ‘information leaflet’ realitzat per Julieta… Llegeix més»

ATENCIÓ! INFORMACIÓ DE SERVEI

Ens han informat que el nostre alumnat ha rebut o pot rebre  un correu on es demanava informació personal per actualitzar un contracte en relació al correu corporatiu de l Institut. No en feu cas. Aquest correu NO és del centre. Nosaltres no estem demanant cap informació i menys contrasenyes.

Investigarem qui pot ser l’autor.

Bona Pasqua

8 de març dia internacional de les dones

Us informem que avui dia 8 de març es durà a terme al nostre institut una  jornada reivindicativa en motiu del dia internacional de les dones.
Les classes es realitzaran amb total normalitat però durant les dues estones d’esbarjo, l’alumnat disposarà de diversos espais on poder escriure missatges reivindicatius, propostes d’igualtat, pensaments i desitjos per millorar la situació de la dona. També es col·locarà un photocall perquè tothom qui vulgui pugui endur-se un record d’aquesta jornada reivindicativa.
Animem a tothom a portar una peça de roba de color lila i a participar activament en totes les activitats que es durant a terme.
Cal moure consciències!! Siguem nosaltres el canvi del món que volem!!

Moltes gràcies per la vostra participació

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022 ( alumnat nou )

El proper dia 17 de març s’obre el termini de preinscripció en els centres d’educació secundària obligatòria, que es tancarà el dia 24 de març de 2021.
Des del Departament d’Educació s’ha posat en marxa el nou web  PREINSCRIPCIÓ.GENCAT.CAT, que neix de la voluntat d’acompanyar millor les famílies durant el procés de preinscripció 2021-2022 als ensenyaments
obligatoris. Aquest nou portal telemàtic (en el context de pandèmia per la covid-19) permetrà donar suport en la tramitació telemàtica de la preinscripció (sol·licitud electrònica o amb suport informàtic).
Per realitzar la preinscripció necessitareu l’IDALU (nombre d’identificació de l’alumne) i el codi del nostre centre que és el 08063801.
El nou web es podrà consultar des de qualsevol dispositiu mòbil. Aquest portal presenta els continguts redactats en un llenguatge planer i inclou un ampli centre de suport per a cadascun dels estudis. En aquest espai es poden trobar podcasts, vídeos, un glossari i també un ampli apartat de preguntes més
freqüents, on es dóna resposta als dubtes que es plantegen les famílies més sovint a l’hora de formalitzar la preinscripció dels seus fills i filles.

Durant la setmana de preinscripció, recordeu que podeu contactar amb nosaltres pel telèfon del centre: 937779837 o bé, al correu de secretaria@inscollbato.cat .

INFORMACIÓ PORTES OBERTES

 
Atenent a la situació de pandèmia, els centres educatius prioritzem fer portes obertes virtuals. Per aquest motiu us informem que la jornada de portes obertes de l’Institut de Collbató serà telemàtica i no presencial aquest any.
Els vostres fills i filles de sisè coneixeran el… Llegeix més»

ENQUESTA SATISFACCIÓ FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

Moltíssimes gràcies per haver participat en l’enquesta de satisfacció del primer trimestre, la vostra opinió ens ajuda a seguir millorant.

Els resultats obtinguts ens mostren un grau de satisfacció força elevat amb les nostres gestions tant acadèmiques i pedagògiques,així com la gestió de les mesures… Llegeix més»

Projecte tradicions

Benvolgudes famílies,
Per acabar l’any com cal. Avui els vostres fills i filles us portaran una ampolla d’oli de la collita del 2020. Un oli de primera premsada en fred i completament ecològic. Gràcies a l’aportació econòmica de l’AMPA del centre que ha finançat el taller… Llegeix més»

DIARI DE LA REVOLUCIÓ FRANCESA. QUART D’ESO

Els alumnes de quart C i de quart D s’han posat a la pell d’un periodista que va viure en primera persona la Revolució francesa i l’ascens de Napoleó. Aquí teniu algunes de les notícies que ens han arribat al Centre.
Link Lucia Pérez
https://www.canva.com/design/DAEKxLCLLns/PZQMDT8BlBS-nggxkcq-Dw/view?utm_content=DAEKxLCLLns&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton
Link Míriam… Llegeix més»