Casos positius Covid

Benvolgudes famílies del centre,

Us informem que ens acaben de confirmar dos casos d’alumnat positius en Covid al centre i s’ha activat el protocol pertinent.

Concretament al grup del 3A i al grup de matèries instrumentals Federica Montseny amb un total de 37 alumnes. També el grup del 1A i al grup de matèries ‘instrumentals “Alan Turing” amb un total de 38 alumnes. Cal encetar un període d’aïllament en aquests grups a partir de demà dijous 5 de novembre i fins el diumenge 8 de novembre, dia que finalitzarà el període d’aïllament. El darrer contacte amb els positius va produir-se el dimecres 28 d’octubre i les autoritats sanitàries no faran les PCR’s al centre. L’alumnat que presenti símptomes s’ha de posar en contacte amb el seu CAP de referència i explicar la situació . El CAP decidirà si cal o no fer-se la PCR. En cas de dubte envieu un correu al centre educatiu i us informarem de com procedir.

Recordeu que l’alumnat afectat, no ha de sortir de casa i rebrà feina telemàtica per aquests dies, s’aturen els exàmens plantejats per aquests grups.

La resta de grups classe del centre, així com el personal docent i no docent, seguiran funcionant amb normalitat com fins ara.

Davant de qualsevol dubte us adreceu personalment a mi (Jaume Vergés)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>