Visita de l’escriptora Ana Alcolea

El dimecres 16 de gener comptàrem amb la visita de l’escriptora Ana Alcolea.

L’ Ana és autora de El secreto del galeón, lectura obligatòria del primer trimestre de la matèria de llengua Castellana per als alumnes de 2n ESO.  Va néixer a Saragossa en 1962, és llicenciada en Filologia Hispànica i diplomada en Filologia Anglesa. Ha estat professora de Llengua i Literatura durant més de vint-i-cinc anys, i ha publicat edicions didàctiques d’obres de teatre i nombrosos articles sobre l’ensenyament de Llengua i Literatura.

El secreto del galeón és un llibre d’aventures ple de misteris en el qual es travessen continents i segles. L’ Ana ens ha captivat amb l’explicació del seu procés de creació. Ha contestat les preguntes que teníem preparades, i ens ha fet reflexionar sobre la importància de la lectura i del respecte dels drets d’autor. Abans de marxar ens ha signat tots els llibres seus que teníem a la biblioteca.

          Llegir obre les portes del coneixement i dóna ales a la inspiració i imaginació. Moltes gràcies, Ana, per fer-nos viure tan intensament la literatura. Fins aviat!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>