Una semana con mucho arte

Aquesta setmana al Sunsi Móra hem pogut desenvolupar i gaudir de diferents experiències artístiques, quina millor manera d’anar tancant el curs i acomiadar-nos dels nostres alumnes fins al proper.

Us deixem una petita mostra de les diferents activitats.

Dilluns vam fer el taller de gyotaku, on vam aprendre una tècnica d’estampació japonesa ancestral amb la col·laboració de l’Eva Pou.

Dijous vam visitar el MEAM a Barcelona, on vam reflexionar sobre què és o qui decideix què és o no l’art. Vam tenir la sort de gaudir de la companyia i saviesa del Rodrigo, el pare del Gonzalo i la Fede, que en sap molt i ens va mostrar altres possibilitats de l’art relacionades amb el concepte i la filosofia.Divendres vam fer un taller de fotografia i retrat amb Fred Lebail: vam poder gaudir d’una sessió de teoria on vam conèixer diferents autors i estratègies per realitzar composicions. I vam realitzar una pràctica on vam treballar el retrat fent composicions i proves força creatives.

I com diu Henry Miller “L’art no ensenya gens més que el significat de la vida.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>