Visita a la Xina de directors d’escola i altres membres del Departament d’Ensenyament

Durant la passada Setmana Santa, concretament del 30 de març al 5 d’abril, una delegació composta per directius Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i directors i professors de centres de primària i secundària de Catalunya van visitar la Xina acompanyats de representants de la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

Gràcies a aquesta visita oficial organitzada per la Fundació Institut Confuci de Barcelona, els participants van poder visitar Hanban/Seu Central de l’Institut Confuci i diferents centres d’educació primària i secundària a Beijing i Xangai. La delegació va tenir l’oportunitat de realitzar diferents visites culturals a llocs històrics en ambdues ciutats. Els integrants de la delegació provenien de centres ubicats en diferents àrees del territori català i que compten en els seus centres amb un programa d’ensenyament de la llengua xinesa: Institut D’Guissona, Institut de Canet de Mar, La Salle Girona, Vedruna Sagrat Cor de Tarragona i Santa Teresa de Jesús de Tarragona i representants del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La FICB organitza regularment diferents delegacions amb l’objectiu de facilitar l’establiment de ponts d’unió i plataformes d’intercanvi entre entitats culturals i educatives catalanes i xineses.

direccio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>