Teatre solidari

Avui comença la representació de l’obra ‘L’Estranya parella’ a l’Auditori Maria Feliu, amb la participació d’alguns professors del centre. La finalitat és recollir aliments per ajudar a les famílies barberenques amb menys recursos.

L’obra està dirigida i interpretada exclusivament per barberencs i barberenques provinents de les diferents companyies amateurs de la ciutat. L’obra, que es representarà durant quatre dies a l’Auditori Maria Feliu de la ciutat, té per objectiu recollir aliments destinats al Banc d’Aliments de Barberà que ajuda a les famílies barberenques amb menys recursos.

Aquells veïns i veïnes que vulguin assistir al muntatge teatral poden aconseguir les seves entrades lliurant aliments (1 paquet arròs, paquet llenties, paquet cigrons i ampolla d’oli) a diferents entitats que col·laboren: Mercat Municipal Onze de Setembre, AVV Can Llobet, AVV La Romànica i a l’Emissora Municipal Ràdio Barberà.

 

L’obra està protagonitzada exclusivament per gent de la ciutat. Els actors i les actrius són: Juanjo Rodríguez, Ricardo García, Alfonso Alharilla, Jordi Romaguera, Mariano Gancedo, Lluís Ricart, Noemí C. Muñoz i Montse Gala. El muntatge musical i piano anirà a càrrec d’Irene Martínez. ‘L’Estranya Parella’ està dirigida per Alfonso Alharilla. Ajudant de direcció: Jordi Romaguera.

 

Sinopsi: Un grup d’amics es troba un cop a la setmana per fer partides de pòquer. Un d’ells, el Fèlix no arriba a l’hora i els companys es fan preguntes de què li pot haver passat, el que posa de manifest el sentiment d’amistat del grup. Al cap d’uns dies els implicats sabran que va passar al sortir de casa seva i no arribar a la tradicional partida. Les sessions són els dissabtes, 9 i 16 de novembre a les 21.30h; i els diumenges, 10 i 17 de novembre, a les 18.30h.

L’obra ha recollit un total de 3.400 quilos d’aliments destinats al Banc d’Aliments de Barberà, que ajuda a les famílies barberenques amb menys recursos.

Les fotografies són de  Juan Muñoz, fotògraf oficial de l’obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>