Motor elèctric monopolar Tecno de 2nESO

Amb els alumnes de tecnologia de 2n d’ESO hem estat jugant amb imants i clips i hem acabat creant un petit motor elèctric monopolar. Aquesta pràctica ens ha ajudat a comprendre com interacciona el camp magnètic amb l’elèctric i com variar la velocitat i el sentit de gir d’un motor elèctric.

STRAVA APP per a 4t d’ESO

Des del departament d’Educació Física hem creat un Club STRAVA per al registre i foment de la resistència cardiorespiratòria. Els alumnes utilitzen els dispositius mòbils durant la classe i han de fer altres sortides en horari no lectiu. Kilòmetres, desnivell i ritme són compartits i… Llegeix més»

Trobada de delegats

Avui dia 7 de novembre hem assistit a la trobada de delegats dels instituts del Berguedà.
Els nostres delegats han treballat amb delegats d’altres instituts i, a través, de diversos jocs han parlat sobre els drets, funcions i deures dels delegats.
A continuació, els companys de l’institut… Llegeix més»

Abans que arribés el fred…

El divendres passat, 26 d’octubre, es va celebrar la primera trobada de Volei Platja del Pla Català de l’Esport.
Els nostres representants van guanyar els tres partits de la trobada i van gaudir competint amb altres instituts del Berguedà.
Enhorabona equip!

Sortida Coll de Pal 1rESO

El divendres 26 d’octubre els alumnes de 1r d’ESO van realitzar l’itinerari geològic per l’Alt Berguedà.
Els alumnes van poder veure minerals (quars, guix, calcita, limonita, baritina i malaquita) i roques (guix, calcària, riolita, pissarra i conglomerat).
Gràcies a la meteorologia d’aquell dia, tots van poder gaudir… Llegeix més»

Displays de cinema a VIP de 4t ESO

Al llarg d’aquesta setmana els alumnes de l’optativa de 4t d’ESO de Visual i Plàstica han realitzat uns displays de cinema a escala real per fer publicitat de pel·lícules o programes. Han quedat espectaculars!
Si voleu veure’n més fotografies cliqueu aquí.

Reunions de pares

Benvolgudes famílies,
Us informem que les reunions de pares dels diferents grups es faran el dimecres dia 10 d’octubre a les 17:30h al centre. És important la vostra assistència perquè en aquestes reunions donem informacions importants.

 

Aclariment vaga d’estudiants

Degut a la vaga convocada pels sindicats d’estudiants per al proper dia 1 d’octubre de 2018, volem aclarir que es tracta d’una vaga d’estudiants. Per tant, el professorat farà classe amb normalitat. Si les famílies autoritzen que els seus fills/es facin vaga són les qui… Llegeix més»