Col·laboració en la pedalada popular


Aquest diumenge 17 de novembre, els nostres alumnes han col·laborat obrint i tancant el grup de la pedalada organitzada per l’Ajuntament de Berga. Al capdavant d’aquesta iniciativa hi ha el regidor Eloi Escutia i l’objectiu és promoure l’ús de la bicicleta a la ciutat.
 

Correus electrònics en alemany 3r ESO

Els alumnes de 3r d’ESO de l’optativa d’alemany van començar aquest passat divendres un intercanvi d’emails amb els alumnes de l’Institut de Puig-Reig que també fan alemany. Es tracta de fomentar l’expressió i la comprensió escrita en alemany a través de l’intercanvi d’informació entre… Llegeix més»

Sortida Vallcebre 1r ESO


El passat dimecres  30 d’octubre, els alumnes de 1r d’ESO van realitzar la sortida a Vallcebre acompanyats pels guies del Parc Natural Cadí-Moixeró, per tal de conèixer la història de la formació dels Pirineus i l’edat de formació de les roques que hi trobem.
Es… Llegeix més»

Sortida de tutoria 2n d’ESO


Divendres passat els alumnes de 2n d’ESO vam fer la sortida de tutoria. Vam anar caminant fins a Santa Maria d’Avià i allà vam fer, primer de tot, una activitat relacionada amb el frontal romànic de l’església. Després, vam esmorzar, vam jugar i vam… Llegeix més»

Jornada d’inici de curs 2019-20

Avui, 12 de setembre de 2019, hem inaugurat el nou curs a l’Institut Serra de Noet. Els alumnes han participat a la Jornada d’inici de curs amb la creació d’un objecte escultòric representatiu d’un ofici, amb el lema “Qui té ofici té benefici”. L’acte inaugural,… Llegeix més»

Campus Ítaca

Aquest divendres ha acabat el 2n torn del Campus Ítaca a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Hi han participat 5 alumnes del nostre institut pels qui ha estat una gran experiència personal i d’aprenentatge.
L’alumnat realitza una sèrie d’activitats pedagògiques i lúdiques que tenen com… Llegeix més»