La XAJI a la 1a trobada territorial d’instituts de Cornellà

Divendres passat, 31 de gener, l’alumnat de la XAJI (Xarxa Activa de Joves per la Igualtat) de l’Institut va participar a la 1a trobada territorial de Cornellà, on van poder intercanviar experiències amb les XAJI de la resta d’instituts del municipi.

Més de 90 joves de la ciutat van participar en aquesta trobada, una mostra de la implicació i la iniciativa dels joves i les joves del municipi per construir un futur lliure de violències masclistes. En els tallers que es van realitzar al llarg del matí es van començar a dissenyar les actuacions que es duran a terme el proper #8demarç.

Ara, els integrants de la XAJI del nostre Institut tindran la responsabilitat d’erigir-se en agents per la igualtat dins del centre, a través de la comissió lila i de les diferents iniciatives que en pro de la coeducació es vagin desenvolupant al nostre Institut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>