Ja tenim Associació de Famílies!

Estem d’enhorabona! Ja tornem a tenir Associació de Famílies!

Després de l’assemblea constitutiva que vam celebrar el passat dimecres dia 20 de novembre, ja podem dir que tenim de nou Associació de Famílies en marxa!

La Sílvia, la Mirela i la Susana, mares de 1r d’ESO, són les components de la nova Junta; i de moment ja s’hi han afegit d’altres mares voluntàries per a actuar com a vocals: la Fátima, la Susana i l’Ana M. Amb moltes ganes de fer coses, de moment ja hem aconseguit constituir oficialment la nova associació, que sota el nom d’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut Neus Català iniciarà ben aviat les seves activitats.

Si voleu contactar amb elles, ho podeu fer al correu afa@institutneuscatala.cat o venir presencialment a veure-les i col·laborar cada dimecres, de 17h a 19h a la Biblioteca de l’Institut.

A més, hem obert un apartat a la pàgina web de l’Institut on podreu veure totes les novetats que es vagin realitzant al voltant de l’AFA:

http://agora.xtec.cat/insneuscatala/families/associacio-de-families/

Que bé! Estem molt contents! Junts, farem més Institut i més comunitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>