Proves per a l’obtenció del Graduat en ESO

El període d’inscripció és de l’1 al 12 de febrer de 2021.

Després, entre el 15 i el 19 de febrer de 2021, es penjarà al tauler d’anuncis del centre la llista d’admesos i/o exclosos, així com el calendari de les proves (seran durant el mes de març, entre l’1 i el 12, ja s’especificarà els dies), i hi haurà els dies 22, 23 i 24 per a fer reclamacions a les llistes si és el cas.

Un cop establerts els dies de les proves, es posarà també el calendari de publicació de les actes i el termini de reclamacions.

Els tres requisits que han de reunir els alumnes per poder presentar-se a aquestes proves l’any 2021 són:

  1. Haver finalitzat l’ESO l’any 2019 o 2020.
  2. Tenir almenys 18 anys o complir-los dins de l’any 2021. També hi pot concórrer l’alumne/a que faci els 17 anys l’any 2021 sempre que compleixi alguna de les condicions següents:

– Tenir un contracte laboral que l’impedeixi assistir al centre en règim ordinari.

– Trobar-se en procés d’obtenció d’un permís de treball (alumnat estranger).

– Ser esportista d’alt rendiment.

  1. Haver cursat l’ESO (el 4t curs inclòs) sense haver obtingut el títol i amb un màxim de cinc matèries suspeses.

En aplicació d’aquests requisits, queden exclosos de les proves els alumnes inscrits per repetir 4t d’ESO en el present curs 2020-2021. En canvi, hi poden concórrer els alumnes que estan matriculats a ensenyaments d’adults o a l’Institut Obert de Catalunya, sempre que compleixin els tres requisits abans esmentats.

Enllaç a tota la documentació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>