Nova actualització carpetes amb la feina per a l’alumnat

Benvolgudes famílies,

hem tornat a actualitzar les carpetes amb la feina per a l’alumnat afegint més tasques a fer durant aquests dies de confinament anteriors a la Setmana Santa.

Tot i que aquestes feines no són avaluables,  sí són molt recomanables atès que pretenen contribuir al desenvolupament de l’autonomia personal (gestió del temps, autoregulació, presa de decisions…) i ser significatives per a l’aprenentatge. En general, es tracta d’ d’activitats de cerca d’informació, d’indagació, de lectura, culturals, artístiques.

Cal tenir en compte que el treball habitual a classe, amb interacció entre alumnes i docents, és difícilment substituïble per un treball equivalent a casa. Amb tot, alguns docents estan treballant amb aules virtuals o eines similars. D’altres han proporcionat feina que l’alumnat pot fer autònomament amb consultes telemàtiques.

Equip directiu

1r ESO

2n ESO

Aula Oberta

3r ESO

4t ESO

Conveni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>