Jornada dels Cicles Formatius de l’Alt Empordà

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC

1123 alumnes, 51 grups i 15 centres a la V Jornada de Difusió dels Cicles Formatius de l’Alt Empordà.

L’alumnat de l’Institut de Llançà de 4t d’ESO també hi participa.

Aquest divendres, 19.03.21, els alumnes i les alumnes de 4ESO que tenen interès per fer un CFGM el pròxim curs escolar han assistit a la V jornada de difusió dels CFGM i CFGS de l’Alt Empordà de manera virtual.

Mitjançant el següent enllaç: https://sites.google.com/xtec.cat/cfgm-alt-emporda/v-jornada-2021-virtual els i les estudiants de l’institut han pogut seguir l’explicació dels diferents propostes formatives del règim general, dual i especial dels CFGM i CFGS de la comarca. A més, també han tingut la possibilitat de formular preguntes concretes sobre qualsevol dels estudis presentats i se’ls respondrà per correu electrònic.

I si cal una explicació més directe, la jornada de difusió dels CFGM i CFGS es culmina els dies 24 i 25 de març en què els representants dels estudis corresponents respondran a totes les preguntes formulades per l’alumnat mitjançat connexió meet.

Una gran iniciativa de difusió! Moltes gràcies per l’organització!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>