Eleccions al consell escolar 2018

Benvolgudes i benvolguts
Com cada dos anys, aquest curs,  hi haurà una renovació parcial del Consell Escolar del centre. El Consell Escolar és l’òrgan de representació dels diferents sectors de la comunitat educativa (alumnat, claustre, famílies, PAS i administració local)  que, com ja sabeu,  participa en… Llegeix més»

Silenci per Escoltar. Cultura de la Pau

 
Enguany hem iniciat un nou projecte a tercer d’ESO. Durant aquest primer trimestre faran tres sessions de mindfulness per ajudar-los a millorar la capacitat de reconèixer, comprendre i gestionar les emocions, així com també, fomentar actituds de respecte, d’acceptació, d’agraïment i de responsabilitat.
Properament penjarem les… Llegeix més»

Concessió de la carta ECHE (Erasmus Charter for Higher Education)

El passat 25 d’octubre se’ns va informar que el nostre institut ha aconseguit l’acreditació per part de la comissió europea per poder participar en propostes de mobilitat internacional a nivell d’educació superior (cicles formatius de grau superior) amb el programa ERASMUS+.
Aquesta acreditació s’anomena Llegeix més»

Resolució de conflictes.

Benvolguts i benvolgudes, ens dirigim a vosaltres per informar-vos del programa de MEDIACIÓ ESCOLAR.
Volem que la mediació sigui l’eina de resolució dels conflictes que sorgeixen dia a dia entre les persones que convivim a l’institut. Els conflictes són normals i no s’han d’eradicar, però sí que s’han de gestionar.
El mediador, amb imparcialitat i confidencialitat, formarà part… Llegeix més»